Samboerkontrakt

Kjærlighet er det største i livet, og samboeravtaler er ikke særlig romantisk. Det er likevel viktig og lurt. En god advokat, med erfaring og kunnskap kan gjøre prosessen på en smidig måte.

Samboerskap er først og fremst forhold som ligger til hjertet. Likevel kan det være lurt å bruke hodet slik at enkelte ting er ryddig og greit alt fra starten av et forhold. Noen ganger vil dette kunne redusere evt. konflikter eller i det minste ta ned fremtidige konfliktnivå. 

«Vi skal innrømme at det å avtale et møte med advokat for å skrive en samboeravtale var noe som begge gruet seg til. Kom vi til å begynne å krangle om ting? Det gikk fint, og heldigvis brukte vi en advokat som med humor og juridiske kunnskap snakket oss gjennom viktige punkter som vi fikk skrevet ned i en avtale etterpå.

Tidligere klienter

For samboere som har barn fra tidligere forhold, eller som har en del eiendeler med seg inn i forholdet kan det være lurt å ha satt opp en samboeravtale. Dette gjelder særlig dersom dere flytter inn i en bolig som den ene eier fra før.

Vanlige oppdrag

  • Sette opp eller gjennomgå samboerkontrakter
  • Hjelp ved avslutning av samboerforhold